HR

Dolgozzunk együtt

Nyitott pozícióinkMiért érdemes velünk dolgozni?

Miért jó választás az SZTA?

Nálunk változatos szakmai kihívást jelentő feladatokkal találkozhatsz napi szinten; kollégáink egy-egy területnek a szakértői, inspiráló szakmai közösség és légkör vár és biztos céges háttér.

Rólunk mondták>

Munkatársaink
mondták

“A kiemelkedő tranzakciós tapasztalattal rendelkező új csapat felpörgette a befektetési aktivitást. Célunk a hazai tőkepiac és tőkepiaci ökoszisztéma erősítése, értékteremtő és hosszútávú befektetések támogatása.”

Jobbágy Dénes

Elnök

Csapatunk –
Ismerd meg kultúránkat

Kiemelkedő tranzakciós tapasztalattal rendelkező csapat dolgozik a befektetések sikeréért és a hazai tőkepiaci ökoszisztéma erősítéséért.
A Széchenyi Alapok célja az érettebb fázisban levő, akár innovatív, akár hagyományos iparágban tevékenykedő cégek növekedésének, nemzetközi piacra lépésének elősegítése és ezáltal hozam elérése.

Számokban

A Széchenyi Alapok a hazai vállalatok vezető tőkefinanszírozó partnere. Célja a magyar gazdaság versenyképességének javítása, az innovatív iparágak fejlesztése, a hazai kis- és középvállalkozások tőzsdeképessé válásának elősegítése és gazdaságfejlesztési célok megvalósítása.

0

Milliárd

0

Számokban