Code Yachts

CODE YACHTS

Szélsebes karbon versenyvitorlások
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam at cursus sem. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam at cursus sem. John Doe, company name
Befektetés időpontja
Partnered 2013

Befektetés összege
32.000.000

Kik ők?

A CODE Yachts egy hajókat tervező és gyártó magyar cég, mely 8 és 10 méter hosszú, karbonból készült versenyvitorlásokat gyárt és forgalmaz. A hajók különlegessége a felhasznált alapanyagban, a szakértelemben rejlik és a tervezésbe és gyártásba beleszőtt szenvedély teszi a hajóikat kiemelkedővé.

A Széchenyi Alapok bevonásával ezt az elhivatottságot és minőséget megismertették az egész világgal.

2020-ban a CODE8 és CODE10 versenyhajók gyártását továbbfejlesztették, hogy külföldi piacokon is megjelenjenek. Munkatársaik sok éves tapasztalattal rendelkeznek a hajógyártás területén és Andrej Justin, a tervező mérnök neve védjegy a hajógyártásban.

Minőségbiztosítási rendszerük garantálja a tökéletes minőséget és vevői elégedettséget.

Az összes CODE hajó kimagasló precizitással készül és tartós, kiemelkedő erőt képvisel, biztonsággal hajózható és világ körüli útra alkalmas, Germanischer Lloyd tanúsítvánnyal rendelkezik.

Számokban

A Széchenyi Alapok a hazai vállalatok vezető tőkefinanszírozó partnere. Célja a magyar gazdaság versenyképességének javítása, az innovatív iparágak fejlesztése, a hazai kis- és középvállalkozások tőzsdeképessé válásának elősegítése és gazdaságfejlesztési célok megvalósítása.

0

Milliárd

0

Számokban