Fruccola Bird

FRUCCOLA BIRD

Az automata étterem
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam at cursus sem. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam at cursus sem. John Doe, company name
Befektetés időpontja
Partnered 2013

Befektetés összege
32.000.000

Kik ők?

A Fruccola, 2021-ben bemutatja a világon egyedülálló automata éttermeit, a Széchenyi Alapok társfinanszírozásával. A Fruccola minőségi, friss alapanyagokból készült egészséges, tápláló ételei találkoznak a legmodernebb technológiával. Az automaták gyors, megbízható és fenntartható étkezési alternatívát kínálnak irodaházakban, sportközpontokban, kórházakban a nap 24 órájában a hét 7 napján.

A Fruccola saját fejlesztésű szoftverrel vezérli automatáit, amelyeket a vevők saját telefonjaikról irányítanak. Az ételeket melegen és hidegen tartják, illetve a fejlett robotisztikának köszönhetően rázkódásmentesen és érintésmentesen maximum 24 másodpercen belül szolgálják ki.

Számokban

A Széchenyi Alapok a hazai vállalatok vezető tőkefinanszírozó partnere. Célja a magyar gazdaság versenyképességének javítása, az innovatív iparágak fejlesztése, a hazai kis- és középvállalkozások tőzsdeképessé válásának elősegítése és gazdaságfejlesztési célok megvalósítása.

0

Milliárd

0

Számokban