SuccessSzakmai elismerésben részesült a Széchenyi Tőkealap-kezelő két, IT szektorban működő portfóliócége. A ShiwaForce.com Zrt. az E-BANKING SUMMIT & EXPO 2016 konferencián nyert el rangos díjat, az Analogy Zrt.-t pedig a Central European Startup Awards magyarországi döntőjében díjazták. A siker nem ismeretlen az SZTA portfóliócégei számára, legutóbb például júliusban gyűjtöttük össze a legfontosabb elismeréseket és mérföldköveket.

A legjelentősebb hazai pénzügyi-informatikai konferenciának számító E-BANKING SUMMIT & EXPO 2016 konferencián a legújabb digitális trendekkel, meghatározó banki-informatikai rendszerek fejlesztésével foglalkozó felsővezetők, valamint a bankok, biztosító társaságok elektronikus csatornákért felelős döntéshozói találkoznak minden évben. A konferencián a ShiwaForce-nak ítélték a Best Digital Management Initiative díjat.

A magyar fejlesztőcég elsősorban egyedi nagyvállalati tartalomkezelő rendszereket fejleszt. Szakképzett csapatának és minőségi munkájának köszönhetően a cég egyre ismertebb. A társaság eddig is számos elismerést kapott, többek közt az ITU Telecom World 2015 keretében a leginnovatívabb és legsikeresebb infokommunikációs cég díját, 2014-ben a Deloitte a régió egyik leggyorsabban növekvő vállalatának nevezte a céget. Ahogy arról korábban beszámoltunk, Scrum Poker nevű fejlesztésével a cég tavaly megnyerte az Atlassian fejlesztőcég nemzetközi versenyét, Karma Platform nevű termékük pedig korábban az Innotribe versenyen bekerült a világ 15 legizgalmasabb üzleti innovációja közé, illetve 2015-ben egy rangos New York-i kiállításon keltették fel a szakma figyelmét.

Komoly eredményt ért el az Analogy Zrt. portfoliótársaságunk is, miután a Central European Startup Awards magyarországi döntőjében a Best AI/Chatbot Solution kategória nyertese lett. A versenyen a közép-európai régió startup ökoszisztéma legmeghatározóbb szereplőit díjazzák, a magyarországi nyertes képviselheti hazánkat a régió legnagyobb startup versenyén. A cég számára a siker nem ismeretlen, fejlesztéseivel már számos hazai és nemzetközi rendezvényen szerepelt, a 2015-ös Get The Ring! startup versenyt is ők nyerték meg. Korábban is írtunk róla, hogy a cég azon 10 új hazai startup közé tartozik, akikre érdemes odafigyelni.

A Széchenyi Tőkealap-kezelő portfóliócégei iparágtól függetlenül számos eredményt értek el már eddig is, idén júliusban például több vállalkozás élete kiemelt vagy említésre méltó mérföldkövéhez érkezett. Az MDQuest Kft.-t az EIT Health InnoStars Accelerator programok döntőjében díjazták, az ÁERON divatmárka bekerült a világ elsőszámú design magazinjába, a világhírű soul-jazz énekesnő Szjerdene a KONSANSZKY divatmárka nagykövete lett, a pécsi Matro Kft. új üzemcsarnok építésébe kezdett, míg a XOFT Kft. fejlesztése, a MiNiBiZZ a legnagyobb magyar fesztiválokon, köztük a Szigeten mutatkozott be mint innovatív, hatékony fizetési megoldás.

Ezúton is gratulálunk, és további sikereket kívánunk portfóliótársaságainknak!

[post_newsletter title=”Iratkozzon fel hírlevelünkre!”][/post_newsletter]