Abodi_Dora_LondonbanAlig telt el fél év az SZTA befektetésének kirobbanó nemzetközi sikere óta, máris egy újabb mérföldkőről számolhatunk be. Abodi Dóra, a hazai divatszektor egyik legígéretesebb tervezője ugyanis újabb meghívást kapott a London Fashion Weekre. A tavaly szeptemberben bemutatott tavaszi/nyári kollekció után Dóra legújabb őszi/téli kollekciója is saját show-t kapott Londonban. A DORA ABODI márka modelljei a rendezvény negyedik napján, február 23-án léptek a kifutóra.

Abodi Dóra cége a legjobb bizonyíték arra, miért érdemes tőkét fektetni a kreatív szektorba. Bár a márka már a két évvel ezelőtti kihelyezés előtt is ismert és elismert volt külföldön, a partnerség sosem látott új lehetőségeket nyitott az Artabo Kft. előtt. A ruhakölteményeiről, táskáiról és kiegészítőiről ismert tervező tavaly első magyarként kapott saját bemutatót a négy nagy divathét (New York-i, párizsi, milánói és londoni) egyikén. A debütálás rendkívül sikeres volt, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy már a következő divathéten is számítottak jelenlétére.

A nemzetközi sajtó visszajelzései alapján pedig újabb kollekciója is rendkívül pozitív fogadtatásban részesült. Természetesen a sikert ezentúl sem szabad adottnak tekinteni. Sőt, inkább további lehetőségeket és munkát ró mind a tervezőre, mind az üzleti partnerként jelen lévő befektetőre. A londoni divathét rendkívüli figyelmet biztosít a tervező termékeinek, a profit realizálásához azonban a megfelelő üzleti döntések és a pontos tervezés is elengedhetetlen. Ahogy többször is hangsúlyoztuk már: az egyedi tervezés, a különleges ruhák és a látványos show-k mögött komoly üzleti munka folyik, anélkül a siker általában ideiglenes.

[insert_php]
kalkulator();