Jogi nyilatkozat

A honlap eredeti szerkezete, külalakja, tartalma a Széchenyi Alapok Zrt. szellemi alkotása; mint ilyen, jogi védelem alatt áll. A honlap szöveges, valamint audio és vizuális tartalma bárki által szabadon felhasználható, idézhető és többszörözhető – feltéve, hogy a további felhasználás nem üzleti, kereskedelmi célból történik, és a forrása feltüntetésre kerül. A másodközlésnek meg kell felelnie a médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló 2010. évi CLXXXV. tv., a Büntető Törvénykönyv (2012. évi C. tv.), a Polgári Törvénykönyv (2013. évi V. tv.), valamint a Szerzői jogról szóló (1999. évi LXXVI. tv.) törvények megfelelő paragrafusainak.

Honlapunkon elhelyezett közlések a nyilvánosság tájékoztatását szolgálják. A honlapon elhelyezett egyetlen közlés sem tekinthető szerződési ajánlatnak vagy szerződési ajánlat elfogadásának, a Széchenyi Alapok Zrt.-t tőkebefektetési döntés meghozatalára nem kötelezi.

A 2021. évi XXII. törvény értelmében a Széchenyi Alapok Zrt. kizárólagos tulajdonosa 2022. január 1. napjától a Rudolf Kalman Óbudai Egyetemét Alapítvány.