Híreink

Társaságunk a panaszokról, a közérdekű bejelentésekről, valamint a visszaélések bejelentésével összefüggő szabályokról szóló 2023. évi XXV. törvény alapján belső visszaélés – bejelentési rendszer szabályzattal rendelkezik (link) és az abban rögzített eljárás szerint visszaélés-bejelentési rendszert üzemeltet a www.visszaelesforrodrot.hu oldalon.
Közös, startupokba fektető céget alapított a Széchenyi Alapok és az Óbudai Egyetem. Az új cég fő feladata, hogy az egyetemen felhalmozódó elméleti tudományos eredmények gyakorlati gazdasági sikert is hozzanak.
A Széchenyi Alapok 10 millió euróval száll be az amerikai hátterű befektetőcég, az 500 Emerging Europe legújabb tőkealapjába.
Deme Géza az alapkezelő új elnök-vezérigazgatója
Az AutoWallis messze a piaci átlag (Magyarország: -9%; Európa: - 5%) felett, 25%- kal több járművet értékesített.
Két vadonatúj Vectron mozdony, amiből összesen 6 érkezik
Nincs több megjeleníthető bejegyzés

Referenciák

Partnereink mondták

"Abban hisszük, hogy a humán erőforrás minden cég legértékesebb eszköze. A Széchenyi Alapoknak hála ügyfeleinknél az ismétlődő kommunikációra már nem kell újra és újra tehetséget pazarolni."
Deliága Ákos
Talk-A-Bot CEO, Co-Founder
“A Széchenyi Alapokban olyan megbízható, stabil intézményi befektetőt találtunk, aki a legnehezebb időkben is végig támogat minket, az első tőzsdei megjelenéstől a nyilvános lakossági kibocsátásig.”
Szekeres Viktor
Gloster Nyrt. igazgatóságának elnöke
„Az AutoWallis Csoport, a tőzsde autós vállalata professzionális befektetési partnerre talált a Széchenyi Alapok személyében.”
Müllner Zsolt
AutoWallis Csoport Igazgatóságának elnöke

Rólunk írták

Vidd sikerre a vállalkozásod!

A mi sikerünk alapja a te sikered. A finanszírozás ne legyen akadály.