szta.hu_elokepA Széchenyi Tőkealap alapvető célja, hogy működéséről, befektetéseiről átlátható módon, folyamatosan informálja a piacot, a tőkeforrást kereső vállalkozásokat vagy épp a potenciális befektetőtársakat. Emellett fontosnak tartja, hogy mint a piac legaktívabb, sokat látott szereplője hasznos információkat és érdekességeket osszon meg a kockázatitőke-piaci és vállalkozásfinanszírozási témák iránt érdeklő olvasók számára egy korszerű és felhasználóbarát felületen. E célokat szem előtt tartva az Alap portfóliócége, a ShiwaForce.com Zrt fejlesztői munkájával megújította honlapját és egyre népszerűbb blogját.

A legszembetűnőbb változás természetesen a két felület dizájnja és dinamikussága. Az oldal felépítése és kialakítása a legújabb trendeknek megfelelően lett kialakítva, szem előtt tartva a mobilon és tableten böngésző olvasók igényeit is. A korábbi szürkés alapszínt az SZTA kiadványában is megjelenő zöld váltotta fel, élénkebbé és frissebbé téve a felületet. A betűtípus a korszerű trendeknek megfelelően nagyobb és olvashatóbb lett, és az oldalak elrendezése is megkönnyíti a szövegek olvasását. Ami viszont még fontosabb, a tartalom is megújult: a korábbi szövegek bővültek, és újabb tartalmi elemek is megjelentek a honlapon. Nézzük a legfontosabb változásokat!

Két teljesen új elemmel bővült az SZTA tevékenységét bemutató szekció. Az első a főoldalról is elérhető Mérföldkövek oldal, amely egy időegyenesen mutatja be az SZTA eddigi elmúlt fél évtizedeinek legfontosabb mérföldköveit, különböző témakörökben. Az időegyenesen lehet olvasni a kerek számú befektetésekről, exitekről és tőkeösszegekről, az SZTA működésének egyes állomásairól vagy újabb termékek bevezetéséről. Az Eredményeink oldalon elsősorban szöveges formában tettük közzé az elmúlt öt év legfontosabb eredményeit, számadatait. A befektetések és exitek számát, valamint a kihelyezett tőkeösszeg értékét egy-egy grafikonon évekre bontva lehet megtekinteni. A Rólunk menüpont további újítása, hogy a Szervezeti felépítés aloldalon az SZTA vezetőiről, az igazgató tanács és a felügyelő bizottság tagjairól is több információ elérhető.

A Befektetéseink menüpont alatt található térkép és az egyes befektetések leírásai is frissültek, valamint újabb elemként megjelent a Kiemelt iparágak almenüpont, ahol bemutatjuk az SZTA azon szektorait, amelyeknek befektetési döntéseinél kiemelt figyelmet szentel. Az elmúlt időszakban hozzánk beérkező kérdések figyelembe vételével jelentősen bővült a Gyakran Ismétel Kérdések (GYIK) aloldal is, ahol fontos szakmai és az SZTA tevékenységére, tőkekonstrukciójára vonatkozó kérdésekre is röviden választ adunk. Természetesen az egyedi vagy bővebb választ igénylő kérdéseket továbbra is várjuk az info@szta.hu e-mail címre.

Nagymértékű átalakításon esett át a blog felülete is, ami elsősorban a nyitóoldal vizuális megjelenítését érinti. A bejegyzések korábbi, lineáris felsorolása helyett a posztok egymás mellett és alatt, csempés elrendezésben jelennek meg, ami megkönnyíti és felgyorsítja köztük a böngészést. A korábbi tartalmak természetesen továbbra is elérhetők a címkékre vagy az archívum dátumaira kattintva. Ahogy a legtöbb újonnan elindított weboldalnál, itt is érvényes, hogy az oldal frissítése és tökéletesítése továbbra is folyamatos, így azon dolgozunk, hogy olvasóink minden tekintetben elégedettek legyenek az új felülettel.

A tartalmakat továbbra is a megszokott minőségben és szakmai hozzáállással készítjük, emellett bízunk benne, hogy valamennyi visszatérő és új olvasónk tetszését elnyeri az új külső.

[post_newsletter title=”Iratkozzon fel hírlevelünkre!”][/post_newsletter]