Mindent a kockázati tőkéről a Venture Capital Summit csúcskonferencián

Mindent a kockázati tőkéről a Venture Capital Summit csúcskonferencián

Mindent a kockázati tőkéről a Venture Capital Summit csúcskonferencián 150 150 SZÉCHENYI ALAPOK

vc-summit1A szakma tavaszi csúcskonferenciáján a kockázatitőke-piac vezető szereplői megvitatják az elmúlt és a következő időszak legjelentősebb szakmai kérdéseit, illetve beszámolnak a legfrissebb piaci tapasztalataikról. Emellett a Venture Capital Summit mindazoknak a vállalkozásoknak is szól, akik naprakész információk birtokában kívánják bővíteni a lehetőségeiket, optimalizálni cégük működését. E konferencián természetesen a Széchenyi Tőkebefektetési Alap is képviselteti magát.

A március 19-i független konferencián kifejezetten a magyar piac sajátosságaira reflektáló előadások, esettanulmányok és fórumbeszélgetések hangzanak majd el. Az előadások között a résztvevőknek lehetősége nyílik beszélgetni vagy vitába szállni a szakma meghatározó hazai szereplőivel. A konferencián két külföldi szaktekintély, Mr. Paolo Cesarini (Head of Unit R&D, Innovation and Risk Capital) és Paul deGive (The deBarsy Group LLC, Venture Acceleration) is előad.

Az SZTA – Dr. Csuhaj V. Imre előadásában – a kisvállalkozások tőkefinanszírozási lehetőségeit kívánja megismertetni az érintettekkel. A Tőkealap-kezelő elnök-vezérigazgatója bemutatja az SZTA-nál elérhető, egyedülálló finanszírozási lehetőségeket, illetve összegzi az eddigi tőkebefektetések tapasztalatait. Török József üzletfejlesztési igazgató pedig a befektetési, kockázatkezelési stratégiákról, illetve a befektetői és tulajdonosi jogosítványokról szóló szakmai beszélgetésben vesz részt.

A rendezvény mindazoknak érdekes, akik:

  • Nyereségesen és hatékonyan akarják működtetni növekedésben levő vállalatukat,
  • Tőkebefektetést terveznek,
  • Társbefektetőt keresnek
  • Fejleszteni és erősíteni kívánják hosszú távú üzleti kapcsolatrendszerüket,
  • Érdeklődnek a kockázati tőkebefektetések iránt

Arra buzdítunk minden érdeklődőt, hogy vegyen részt a szakma idei csúcskonferenciáján. amelynek teljes programja a következő linken érhető el: http://vc.ap.hu/program.