Merre tart a magyar tőkebefektetési piac? Mit jelent a hazai technológiai startupoknak a Netrisk és a Balabit felvásárlása? Ezekre a kérdésekre fókuszál az Internet Hungary 2018. „A Digitális Ökoszisztéma befektetési és kivásárlási potenciálja” című szekciója; egy izgalmasnak ígérkező fórumbeszélgetésen Török József, a Széchenyi Tőkealap-kezelő Zrt. üzletfejlesztési és startup igazgatója is részt vesz. Lássuk, mi miért várjuk az eseményt!

2018. szeptember 25-26-án, Siófokon, immár 19. alkalommal rendezik meg az Internet Hungary konferenciát. Az infokommunikációs szakmai tanácskozásra közel 2 500 résztvevőt várnak. Az idei témák és előadók is igen érdekesnek tűnnek: egy egész breakout session foglalkozik például a service design-nal, és azzal, hogy miként lehet a design thinking alapján cégstratégiát, innovatív szervezetet, folyamatokat építeni. Szintén érdekes lesz Kelemen Gábor, a Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. stratégiai, jogi és humánpolitikai igazgatójának előadása a közigazgatásban zajló digitális fejlesztésekről.

[post_newsletter title=”Iratkozzon fel hírlevelünkre!”][/post_newsletter]

Tőkebefektetői és startup szemmel mégis a „Digitális ökoszisztéma befektetési és kivásárlási potenciálja” című szekció ígérkezik a legizgalmasabbnak. (Az Internet Hungary épp 10 éve, 2008-ban kezdett el komolyabban foglalkozni befektetésekkel, kivásárlásokkal és startupokkal.) Az idei programban szerepel Szigetvári József, az idén több közép-európai céget is felvásárló Szállás.hu ügyvezetője, de jelen lesz a Netrisk.hu-t decemberben 56 millió euróért megvásároló lengyel MCI Capital Group is, illetve Várkonyi Balázs, a társaságban lévő külföldi részesedést nemrég visszavásárló Extreme Digital társalapítója és ügyvezetője is. Egyedülálló, tanulságos exit-történetek!

Az internet, a digitalizáció ugyanakkor nem csak az IT-cégeket érinti, a járműipartól kezdve a gépgyártáson át az oktatásig számos iparágra hatással van – ez a magyar vállalkozásoknak is óriási innovációs lehetőség. A nap végi fórumbeszélgetésen erről, a Széchenyi Tőkealap több mint 90 befektetésének tapasztalatairól, Magyarország Ipar 4.0-átállásának feladatairól és a Nemzeti Tőzsdefejlesztési Alapról mint a középvállalati szintlépés eszközéről is beszél majd Török József, a Széchenyi Tőkealap-kezelő Zrt. üzletfejlesztési és startup igazgatója.

A konferencia részletes programja és a regisztráció itt érhető el: https://www.internethungary.com/