Munkatársunk

Befektetési igazgató

Molontay Tamás

A Széchenyi Alapoknál növekedési tőke tranzakciókért és menedzsment általi kivásárlásokért (MBO/MBI) felelek, függetlenül az érintett iparágaktól. Több mint két évtizedes banki tapasztalattal rendelkezem, melyet a Volksbank treasury vezetőjeként, az ING-nél vállalati üzletág vezetőként és vezérigazgató-helyettesként, a Crédit Agricole vezérigazgatójaként, valamint a Citi nemzetközi cégek területének üzletágvezetőjeként szereztem.

A pénzintézeti szektoron túli iparági tapasztalatomat az MVM Csoport Elnök-Vezérigazgatói Üzleti Iroda vezetőjeként, valamint a BARE International – egy amerikai tulajdonú ügyfélélmény-kutató cég – európai üzletfejlesztési igazgatójaként végzett munkám alapozta meg.

Tanácsadóként dolgoztam korábban Széchenyi Alapoknál és az MFB csoporthoz tartozó Informatikai Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt.-nél is. Tisztséget töltöttem be az MVM NET igazgatóságában és a Smart Future Lab inkubátor felügyelőbizottságában, jelenleg pedig a CER Cargo Holding SE és az Eprolius Ingatlan Nyrt. felügyelőbizottságának tagja vagyok.

Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen szereztem közgazdasági diplomát, valamint a University of Essexen végeztem pénzügyi és üzleti mesterképzést.