Gloster

GLOSTER

Magyarország legsikeresebb ICT vállalata
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam at cursus sem. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam at cursus sem. John Doe, company name
Befektetés időpontja
Partnered 2013

Befektetés összege
32.000.000

Kik ők?

A Gloster cégcsoport szenvedélye a technológia nyújtotta fejlődés.

Többrétegű informatikai szolgáltatóként nemzetközi közép és nagyvállalati ügyfelek számára egy kézből nyújtanak komplex informatikai megoldásokat. Termék és szolgáltatás palettájukon megtalálhatóak: hálózati infrastruktúra, hálózatbiztonsági, legújabb monitoring, és kollaborációs megoldások, valamint az intelligens épület üzletág egyaránt.

Sokéves informatikai tapasztalattal, számos sikeres projekttel a hátuk mögött a vállalat 2019 év elején létrehozta a Gloster Managed Service Center-t. A Gloster Managed Service Center, egy olyan redundáns internettel és áramforrással ellátott, többrétegű felügyeleti szoftverekkel támogatott modern informatikai komplexum, ahol egyszerre egy időben több professzionális informatikai mérnök tudása és számos vezető IT technológia áll rendelkezésre.

Számokban

A Széchenyi Alapok a hazai vállalatok vezető tőkefinanszírozó partnere. Célja a magyar gazdaság versenyképességének javítása, az innovatív iparágak fejlesztése, a hazai kis- és középvállalkozások tőzsdeképessé válásának elősegítése és gazdaságfejlesztési célok megvalósítása.

0

Milliárd

0

Számokban