Befektetésünk

Legfrissebb sikereink

AutoWallis Csoport

Az AutoWallis Nyrt. a Budapesti Értéktőzsde autós vállalata, részvényeit a tőzsde Prémium kategóriájában, valamint a BUX és BUMIX indexekben jegyzik. Célunk, hogy az évtized végére a közép-kelet-európai régió meghatározó autókereskedelmi és mobilitási szolgáltatójává váljunk.

Fontos számunkra, hogy autóipari befektetésekre fókuszáló portfóliónkat folyamatosan, organikus és akvizíciós úton szélesítsük és klasszikus, konzervatív, valamint az ESG értékrendnek megfelelő, a társadalmi és környezeti kihívásokra érzékeny üzletpolitikát képviselő csoportként működjünk.

Az AutoWallis Csoport a közép-kelet-európai régió 15 országában gépjármű- és alkatrész kis- és nagykereskedelemmel, szerviz szolgáltatásokkal, rövid- és hosszú távú gépjármű-kölcsönzéssel van jelen.  Nagykereskedelmi üzletágunk közel tíz, míg Kiskereskedelmi Üzletágunk közel húsz márkát képvisel az autóipar élvonalából.

Büszkék vagyunk rá, hogy 2019-es tőzsdei bevezetésünk óta 2022-ben sorban a negyedik rekordévünket zártuk, valamint ügyfeleink és vásárlóink bizalma töretlenül erősödik. Emellett a tőkepiacon is eredményesek vagyunk, így több alkalommal is sikeresen vontunk be forrást növekedésünkhöz, amit az elmúlt években kétszer is „Az év alaptőke-emelése” díjjal ismert el a Budapesti Értéktőzsde.

Müllner Zsolt, az igazgatóság elnöke