Befektetésünk

2004-ben azzal az elhatározással alapították a céget, hogy az lakatos és acélszerkezeti, valamint építőipari munkákban vállaljon szerepet. Időközben elérték, hogy térségük meghatározó vállalatává fejlődjenek és hosszútávon a piac állandó szereplőjévé váljanak.

Legfrissebb sikereink

Épduferr

Bemutatkozó

A hazai tulajdonú ÉPDUFERR 2004-es alapítása óta Dunaújváros és térségének jelentős építőipari szereplőjévé vált csapatunk széleskörű szakértelmének és átgondolt üzleti stratégiánknak köszönhetően. Generálkivitelezői és fővállalkozói tevékenységet egyaránt folytató vállalatunk építőanyag- és acélkereskedelmi, valamit acél alkatrész és szerkezetgyártás üzletágakkal is rendelkezik.

A megrendelői körünk igényeinek és a piaci elvárásoknak megfelelve bővítettük szolgáltatásaink körét az építőipari élet több szegmensében. Rugalmasságunkat megőrizve, generál és szakkivitelezői feladatokat is egyaránt ellátunk.

Céljaik eléréséhez hozzájárul a minőség és a szakma iránti elhivatottságuk mellett a céget végigkísérő folyamatos fejlesztés. Ezek kiterjednek mind a szakmai mind a technikai háttérre, és a szolgáltatásaik színvonalára.

A jövőbeni tervek középpontjában a nemzetközi piacok meghódítása áll.

2021. decemberében sikerült végrehajtanunk egy majdnem 1 milliárd forintos tőkeemelést. Ennek eredményeképpen meg tudtuk valósítani a diverzifikáltabb működésünket, mely hosszú távon stabilabb működést biztosít számunkra az új üzletágak elindításával.

Ezúton is szeretnénk megköszönni a Széchenyi Alapok részvételét a zárt körben történt tőkeemelésben.

Palkovics Milán, a cégcsoport igazgatósági elnöke