Befektetésünk

Legfrissebb sikereink

Masterplast

A Masterplast a közép-európai régió legnagyobb magyar tulajdonú építőanyag-gyártó vállalata. Leányvállalataival 10 európai országban biztosítja a közvetlen piaci jelenlétet és export partnerei által az európai országok többségében jelen van.

Meghatározó pozícióval rendelkezik a homlokzati hőszigetelő, magastető szigetelő és szárazépítészeti rendszerek elemeinek piacán, termékhátterét a csoport Magyarországon, Szerbiában és Németországban működő gyártóbázisain folytatott termelésből és stratégiai gyártói együttműködésekkel biztosítja.

2020-ban a vállalat belépett az egészségipari szegmensbe is, további stratégiai cél a moduláris üzleti divízió elindítása és mielőbbi sikerre vitele.

Kiépített vevőközpontú értékesítési rendszerrel, a gyártott és forgalmazott termékek minőségének folyamatos ellenőrzésével, stabil termék ellátási háttérrel és rugalmas logisztikai megoldásokkal, versenyképes üzleti szolgáltatásokat biztosítunk partnereink számára

A Masterplast a fenntarthatóság, energiahatékonyság és környezetvédelem szempontjait mind belső folyamataiban, mind pedig termékei gyártásában és fejlesztésében kiemelten fontosnak tartja.

A Masterplast a partnerek igényein alapuló versenyképes termékeivel és szolgáltatási portfóliójával, a hazai építőanyag ipar meghatározó szereplőjévé kíván fejlődni.