Munkatársunk

Elnök-vezérigazgatói tanácsadó

Hajnal Tamás

2000-ben közgazdász végzettséget szereztem a Debreceni Egyetemen pénzügy-számvitel szakán, majd 2007-ben jogi diplomát a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen.

Pályám elején a Raiffeisen Bank gyakornoki programja után 8 éven át több tucat vállalatfelvásárlás finanszírozását és számos M&A tranzakciós tanácsadási feladatot is elláttam vevői és eladói oldalon a CIB Bank Befektetési Banki Üzletágában majd 2 éven át a CIB Bank KKV Hiteljóváhagyás délnyugat-magyarországi régióvezetője voltam. Az MKB Bank ingatlan projektek restruktrukúrálási és pre-workout területén folytattam a munkát, majd a tőkeoldalra, az MFB csoporthoz tartozó Informatikai Kockázati Tőkealap-kezelőhöz kerültem, ahol befektetési igazgatóként tevékenykedtem. Dolgoztam az MFB-Invest Zrt. tőkebefektetési területén, majd 2017-től a Hiventures magvető területének befektetési igazgatója és a Magvető Befektetési Bizottság tagja lettem, ahol vezetésemmel a csapat 50 feletti darabszámú befektetést valósított meg, ezres nagyságrendű befektetési lehetőség megvizsgálása mellett. Közel 4 éve már a Széchenyi Alapok elnök-vezérigazgatójának a munkáját segítem vezérigazgatói tanácsadóként.

Összességében közel 25 éves startup, KKV és nagyvállalati hitel- és tőkeoldali tranzakciós  vállalatfinanszírozási tapasztalattal rendelkezem, tucatnyi cég FB és IG tagságát láttam el. Jelenleg a tőzsdén jegyzett DM-Ker Nyrt. igazgatóságának tagja vagyok, valamint a Cafe Frei és a Billingó cégek felügyelőbizottságának az elnöke, emellett a világ legnagyobb pre-seed startup akcelerátorának, a Founder Institute-nak mentora vagyok.