Befektetésünk

Legfrissebb sikereink

Cafe Frei

Kávék, sütemények, forró csokik, egészségitalok, teák és még számtalan házi készítésű termék, érdekes recept, különleges ízkombináció. Nálunk a vendégek „megkóstolhatják” a világot. Izgalmas ízutazást tehetnek a nyelvükkel a világ öt kontinensén. Italaink mindig frissen pörkölt, kézzel többször átválogatott, arabica ültetvény-kávé ritkaságokból készülnek. A Cafe Frei-ben csak kávéitalból hetven félét kínálunk a hozzánk betérő vendégeknek, mert nálunk az összes jelentős „kávé-konyha” (olasz, francia, japán, arab, amerikai, latin) megtalálható.

Mindeközben „proudly Hungarian”.

Saját pörkölő- és csomagolóüzemmel rendelkezünk Szécsényben, ahol manufakturális körülmények között pörköljük a három kontinens közel húsz országából behozott nyerskávékat, melyek hetvenféle kávéitalunk alapját képezik. Pásztón építettük fel a süteményeket és fagylaltokat gyártó sütőüzemünket, számottevő fagyasztó kapacitással kiegészítve. Üzemeinkben és kávéházainkban jelenleg több mint 300 kollégánknak biztosítunk munkát. Közvetlenül a termelőktől vásároljuk alapanyagaink nagy részét, Magyarországon éppúgy, mint külföldön. Számunkra ez a Lelkiismeretes Kereskedelem.

Szinte minden termelőt személyesen ismerünk. Csak ellenőrzött forrásból, igazolt eredetű zöldkávét vásárolunk. Törekszünk arra, hogy egyre több organikus biokávét tegyünk az italainkba, és ezeket a viszonteladók profitját kihagyva, vagyis a vendégeink pénztárcáját kímélve, hozzuk el magyarországi pörkölőüzemünkbe.

A Széchenyi Alapokkal kötött 1,6 milliárdos megállapodásnak köszönhetően vendéglátóipari szolgáltatóból szép lassan élelmiszeripari gyártóvá váltunk, és miközben egyre markánsabban jelenünk meg a kiskerek polcain, Magyarország legnagyobb kávézóláncává váltunk.